| Sweet love [Ideea cu piraţii] | |
|
|
|
Author | Message |
---|
Elena Membru Nou
×Rubin : 419 ×Smarald : 461 ×Reputatie : 0 ×Varsta : 47 ×Localizare : Cosmos
| Subject: Sweet love [Ideea cu piraţii] Sun Jan 26, 2020 5:59 pm | |
| Rosario Santiago
Rămasă singură, Rosario sau Rosa cum i se mai spunea de către cunoscuţi şi apropiaţi, tocmai se urcase pe corabia Serene. Era o corabie mare, cu vele albe care făcea oprire în Africa, apoi pleca mai departe spre Mediterana. Ea era interesată să coboare undeva în sudul Africii vrând să vadă acel continent. Călătoria lină a corabiei Serene, avea să fie curmată de către Vele Negre, o corabie rivală. Aflată în cabina sa, Rosa auzi focuri de arme şi tunuri. Îngrozită ieşi pe punte să vadă ce s-a întâmplat, câd i se puse un sac pe cap şi cineva o ia pe sus. ─ Lasă-mă jos! ţipa ea. Lasă-mă! continuă ea.
| |
|
| |
Hell Girl ♧ Premium♧
×Rubin : 4881 ×Smarald : 5273 ×Reputatie : 8 ×Varsta : 30 ×Localizare : in hell ×Stare de spirit : evilish dears
| Subject: Re: Sweet love [Ideea cu piraţii] Thu Jan 30, 2020 10:28 pm | |
| Jack SparrowJack era unul dintre cei mai faimoși pirați, și când zic faimoși, nu era tocmai de bine..avea o reputație destul de proastă. Însă în ciuda zvonurilor urâte despre el, adevăratul Jack Sparrow nu era doar un nemernic nespălat și hoțoman cum spuneau gurile rele. Jack era foarte inteligent pentru un bandit și putea să fie chiar fermecător atunci când îl întâlneai în persoană. Asta nu înseamnă că faptul că era pirat era o minciună. Prăduia încă din tinerețe alte nave, fiind căpitan de mai bine de 15 ani. Într-un act de curaj, Jack căsăpise în adolescență un vânător de pirați și de atunci era temut și știut după porecla pe care acesta i-o pusese ”Vrăbiuța”, pentru că se urca pe velele înalte și se strâmba la el ca să-l provoace. Revenind în prezent, într-una din zilele sale normale, Jack alese în întâmplare să prăduiască chiar corabia Vele Negre. Pirații de pe corabia lor se suiseră pe cealaltă corabie și începuse o luptă în care năbădoiusul nostru se dusese să înfrunte exact celălalt căpitan, pentru el asta însemna alta victorie. La sfârșitul conflictului, ieșii învingător ca de fiecare dată și începu să se uite amănunțit spre ”prada” lui, tot ce furase de pe cealaltă corabie, plus ”femeile” care ajunseseră luate cu forța. Își flutură mâna către pirații lui, care deja voiau și eu recompensă și evident femeile erau primul lucru pe care îl doreau. ”Pe ea nu” murmură brusc când Rosa intră în raza lui vizuală. Se apropie încet spre ea și în întinse mâna cu un zâmbet șarmant spre buze, ca și cum era dispus să îi ofere un bilet spre libertate. | |
|
| |
Elena Membru Nou
| |
| |
Hell Girl ♧ Premium♧
×Rubin : 4881 ×Smarald : 5273 ×Reputatie : 8 ×Varsta : 30 ×Localizare : in hell ×Stare de spirit : evilish dears
| Subject: Re: Sweet love [Ideea cu piraţii] Thu Jan 30, 2020 11:10 pm | |
| ooc: Depp e feblebețea mea XD și când aud cuvântul pirat mi se pare atât de potrivit pentru acest rol ! poți să folosești și linie de dialog, nu mă deranjează. eu m-am obișnuit să pun ghilimele
bic:
”Smoooth!” spuse o voce în capul lui în momentul în care îi auzi cuvintele, deși defapt fură dure și deloc drăguțe, dar era de așteptat. În definitiv fusese răpită împotriva voinței sale, era și normal să aibă o astfel de reacție. Își drese glasul, fără să își retragă mâna. ”Sunt șansa ta să nu te duci cu ei. Alegerea e simplă, eu sau subalternii mei care abia așteaptă să pună mâna pe tine ?” Spre deosebire de ceilalți pirați, Jack era mult mai aranjat și dichisit. Restul piraților erau chiar ușor libidinoși spre lângă căpitanul lor care mirosea puternic a parfumul bărbătesc scump. | |
|
| |
Elena Membru Nou
| Subject: Re: Sweet love [Ideea cu piraţii] Thu Jan 30, 2020 11:19 pm | |
| Ooc – Nicio problemă. Mă adaptez după tine. Abia îmi reamintesc rpg-ul profesionist: persoana a treia, ghilimele la dialog şi apostrof la gânduri.
Bic –
Rosario ştia că dacă refuza oferta piratului din faţa ei şi ajungea la gloata cealaltă, era "carne moartă" cum ar spune unii. "Presupun că dumneata le eşti căpitan!" îşi îndulci ea vocea. Îi întinse mâna.
| |
|
| |
Hell Girl ♧ Premium♧
| Subject: Re: Sweet love [Ideea cu piraţii] Thu Jan 30, 2020 11:24 pm | |
| Îi prinse mâna într-un mod finuț, fără să o rănească în vreun fel. Conștient că probabil ea nu auzise despre el pentru că făcea parte dintr-o cu totul altă lume decise că e frumos să facă cunoștință. Își prinse galant pălăria cu cealaltă mână și o scoase scurt, ducând-o la piept și apoi punând-o înapoi pe cap. ”Într-adevăr. Jack Sparrow!” spuse și apoi îi făcu un semn către cabina lui, să continue conversația acolo cum deja pe punte se făcuse o forfotă și pirații începuseră să împartă aurulul și restul de femei rămase. | |
|
| |
Elena Membru Nou
| Subject: Re: Sweet love [Ideea cu piraţii] Thu Jan 30, 2020 11:41 pm | |
| Ea strânse mâna lui subtil şi răspunse: "Rosario Santiago, încântată!" Apoi îl urmă în linişte spre cabina acestuia, având grijă pe unde calcă şi ferindu-se de ceilalţi piraţi. Avea totuşi noroc chior că erau ocupaţi cu alte lucruri şi că nu dădeau atenţie la ce se întâmpla cu ea sau cu el.
| |
|
| |
Hell Girl ♧ Premium♧
| Subject: Re: Sweet love [Ideea cu piraţii] Thu Jan 30, 2020 11:48 pm | |
| Închise ușa cu o mișcare lină. Cabina lui era chiar curată și ordonată pentru a unui bărbat singur. ”Îți este sete, Rosa? Apa, un pahar de vin?” întrebă ca o gazdă plăcută, de parcă erau buni prieteni de mult și o invitase la un ceai. Evident că nu îi oferi rom, băutura piraților, gândindu-se că ea nu ar dori așa ceva. | |
|
| |
Elena Membru Nou
| Subject: Re: Sweet love [Ideea cu piraţii] Thu Jan 30, 2020 11:58 pm | |
| Ea găsi un loc unde să stea şi se aşeză. "Puţină apă, te rog!" spuse ea cu voce blândă. "Îmi va face bine, ca să-mi revin din şoc." adăugă ea. 'Doamne, uită-te la mine! Vorbesc cu un pirat!' gândi ea. 'Şi culmea, nu arată deloc rău tipul acesta pentru un… pirat!' îşi sfârşi ea gândul.
Ooc – Eu acum mă îndrept spre culcuş.
| |
|
| |
Hell Girl ♧ Premium♧
| Subject: Re: Sweet love [Ideea cu piraţii] Fri Jan 31, 2020 12:08 am | |
| ”Sigur, imediat” îngână și se îndreptă spre locul unde era o sticlă de apă neatinsă. Întotdeauna avea, deși nu o consuma chiar el. O desfăcu și turnă într-un pahar curat, apoi i-l puse frumos în față, ocolind masa ca să ajungă să se așeze față în față cu ea. Își dădu pălăria acum jos de tot, lăsând-o pe marginea mesei și zâmbind. Acum dreadurile lui, o coafura atât de ciudată, erau la vedere. ”Și, spune-mi ... cum a ajuns o domnișoară ca tine pe o corabie? Încotro te îndreptai?” | |
|
| |
Elena Membru Nou
| Subject: Re: Sweet love [Ideea cu piraţii] Fri Jan 31, 2020 11:28 am | |
| Ea bău apă ca să se răcorească, dar şi să-şi ungă gâtul uscat, apoi se uită la piratul acela ciudat. ─ Sunt din Spania, răspunse ea. Am urcat pe corabia atacată de tine, domnule pentru a merge undeva în sudul Africii. De acolo, urma să iau o caravană ce mă ducea spre Egipt, adăugă ea.
| |
|
| |
Hell Girl ♧ Premium♧
| Subject: Re: Sweet love [Ideea cu piraţii] Fri Jan 31, 2020 2:23 pm | |
| Îi analiză vorbele în tăcere, stând o perioadă liniștit pe scaunul său în timp ce se juca ușor cu inelul de pe degetul său arătător cu piatră neagră. Sprânceana lui groasă se îndoi și o privi acum cu curiozitate. ”Spania zici ... departe de casa ta. Îmi pare rău că ți-am stricat excursia. Dar acum ne îndreptăm spre un loc pe care nu mulți l-au văzut. Rămâne de văzut dacă îți va plăcea sau nu. Pot spune doar că , cu siguranță, este ceva ce n-ai mai vazut.” | |
|
| |
Elena Membru Nou
| Subject: Re: Sweet love [Ideea cu piraţii] Fri Jan 31, 2020 5:15 pm | |
| Ea se uită la el şi spuse calmă şi liniştită: "Ne îndreptăm spre locul unde aveţi voi casa. Pe uscatul unde staţi o vreme până să atacaţi altă corabie. Ştiu asta. Ce nu ştiu eu e că habar n-am ce ar putea să mi se întâmple de-acum încolo."
| |
|
| |
Hell Girl ♧ Premium♧
| Subject: Re: Sweet love [Ideea cu piraţii] Fri Jan 31, 2020 11:16 pm | |
| ”Aș spune că ai dreptate parțial. În locul acela nu există noi, echipajul meu rămâne pe corabie o săptămână întreagă. Nici nu știu locația exactă a ascunzătorii mele. Jumătate din drum o vom face cu barca, doar tu și eu.” Jack era un paranoic. Nu lăsase pe nimeni să se apropie de acel loc. Însă acum avea siguranța că fată nu avea momentan cui și cum să împărtășească aceea locație. | |
|
| |
Elena Membru Nou
| Subject: Re: Sweet love [Ideea cu piraţii] Sat Feb 01, 2020 11:14 am | |
| "Cum doreşti tu, Jack!" spuse ea mai formal. "Adică… domnule pirat, am vrut să spun", adăugă ea. Ea se uită mai atent la el şi constată că era un pirat mai îngrijit decât restul piraţilor. În plus, mirosea a parfum sau colonie scumpă, ceea ce o uimea pe Rosa. "Văd că îţi plac bijuteriile!" spuse ea, arătând spre inelul cu care se juca el.
| |
|
| |
Hell Girl ♧ Premium♧
| Subject: Re: Sweet love [Ideea cu piraţii] Sun Feb 02, 2020 6:36 pm | |
| Jack râse. Nu o făcea foarte des, dar în mod surprinzător avea un râset plăcut la auz, poate ușor prea cristalin pentru un bărbat. Clătină din cap zâmbitor. ”Nu sunt sigur că aceste două cuvinte, pirat și domn se pupă foarte tare” îi spuse cu sinceritate. Pentru cineva fără o educație de top, Jack avea cuvintele la el mai bine decat s-ar fi așteptat oricine. ”Îmi poți spune Jack” continuă, deși de regulă avea obișnuința și plăcerea să i se spună căpitan. ”Într-o mică mare măsură da. Sunt convins că arătă mai bine la doamne și domnișoare, dar inelul e o moștenire de familie.” Probabil singurul lucru nefurat pe care-l avea el în posesie. | |
|
| |
Elena Membru Nou
| Subject: Re: Sweet love [Ideea cu piraţii] Sun Feb 02, 2020 7:56 pm | |
| "Atunci, mie poţi să îmi spui Rosa." spuse ea. "Aşa e mult mai formal, Jack." adăugă ea. Tăcu pentru o clipă, gândindu-se dacă să spună umrătoarea frază sau nu, însă impulsul luă locul rapid raţiunii şi ea spuse: "Deşi eu sunt din Spania, acolo m-am născut, acolo am crescut, acolo mi-am primit educaţia, bunicul meu din partea mamei era din Israel. Evreu de origine. Cea mai sumpă moştenire a lui era acest lanţ cu steaua lui Moise." spuse ea, scoţând dintr=un buzunar ascuns un lanţ şi arătându-i-l lui Jack.
| |
|
| |
Hell Girl ♧ Premium♧
| Subject: Re: Sweet love [Ideea cu piraţii] Sun Feb 02, 2020 10:16 pm | |
| Ochii lui Jack se ațintiră ușor asupra bijuterie, studiind-o din ochi, fără să o atingă. Deși niciodată nu avusese la bază meseria de bijutier, se pricepea foarte bine să facă diferența între ceea ce era fals și ceea ce nu era. Își ridică în semn admirativ sprâncenele, schițând un zâmbet după aceea. ”Măi să fie. Bunicul tău chiar ți-a lăsat o moștenire pe cinste.” | |
|
| |
Elena Membru Nou
| Subject: Re: Sweet love [Ideea cu piraţii] Sun Feb 02, 2020 10:29 pm | |
| "Mulţumesc." răspunse ea roşind uşor. "Poate cu timpul am să-ţi mai arăt şi altele." adăugă ea. "Nici n-ai idee câte ascunzători am eu la îmbrăcămintea asta!" începu ea să rândă. | |
|
| |
Hell Girl ♧ Premium♧
| Subject: Re: Sweet love [Ideea cu piraţii] Sun Feb 02, 2020 11:38 pm | |
| Începu și el să râdă. Cu siguranță femeile aveau un mod diferit de a ascunde lucrurile de valoare față de bărbați. " Când dorești poți să o faci. O să îți arăt si eu cat de curând cate ceva. Nu mai e mult până ajungem."
Last edited by Rogue on Mon Feb 03, 2020 5:08 pm; edited 1 time in total | |
|
| |
Elena Membru Nou
| Subject: Re: Sweet love [Ideea cu piraţii] Mon Feb 03, 2020 4:26 pm | |
| "Lucrurile pe care le am sunt moştenite, aşa cum spui tu despre acel inel, însă fiecare are o istorie a lui aparte." spuse Rosa. "Spre exemplu, lanţul pe care ţi l-am arătat cu steaua lui Moise, a fost purtat de o rudă de-a bunicului meu în lagărul de la Auschwitz-Birkenau. Se pare că respectivul a ascuns bine acest lanţ şi a fost captat în fabricile de muncitori ale lui Schindler şi că a fost pus pe lista lui şi aşa a scăpat din acel lagăr nenorocit." îi povesti ea. | |
|
| |
Hell Girl ♧ Premium♧
| Subject: Re: Sweet love [Ideea cu piraţii] Mon Feb 03, 2020 5:08 pm | |
| Jack îi ascultă povestea cu interes. Îi plăceau poveștile, cele adevărate, îl captivau rapid, indiferent de conținutul lor. ”Acel om a fost foarte deștept dacă a știut cum să gestioneze aceea situație de căpătăi. Respect astfel de oameni” zise clătinând ușurel din cap. De obicei pirații nu cunoșteau astfel de concepte, ca respectul și altelea asemenea, însă Jack era diferit și doar după o scurtă discuție cu el puteai să vezi asta. Era întruchiparea perfectă a expresiei nu judeca o carte după copertă. | |
|
| |
Elena Membru Nou
| Subject: Re: Sweet love [Ideea cu piraţii] Mon Feb 03, 2020 5:41 pm | |
| "Asta i-a fost dat să îndure, asta a îndurat." răspunse Rosa. "Eun sunt adepta zicalei Quid Pro Quod, una pentru cealaltă…" adăugă ea. "Aşa că nu ai vrea să-mi spui şi tu povestea inelului tău moştenire?" întrebă ea. | |
|
| |
Hell Girl ♧ Premium♧
| Subject: Re: Sweet love [Ideea cu piraţii] Tue Feb 04, 2020 2:34 pm | |
| Jack aruncă o scurtă privire din nou către inel, apoi luă o gură mare de aer pe care o trase puternic în piept, oftând spre final. ”Nici nu știu cât e de adevărată ...eu nu mi-am cunoscut părinții, am fost crescut pe un vas de când eram copil. Căpitanul acestui vas mi-a spus că acest inel a fost al mamei mele. Și că ea era vrăjitoare și îl folosea în vrăjile ei. Nu am știut niciodată ce efect are cu adevărat, ca să fiu sincer..” Se gândea că poate e ceva farmec, cum auzise de mama lui că cea mai bună era să ajute femeile să farmece bărbații prin vrăjile ei. | |
|
| |
Elena Membru Nou
| |
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Sweet love [Ideea cu piraţii] | |
| |
|
| |
| Sweet love [Ideea cu piraţii] | |