Author | Message |
---|
Hell Girl ♧ Premium♧
×Rubin : 4881 ×Smarald : 5273 ×Reputatie : 8 ×Varsta : 30 ×Localizare : in hell ×Stare de spirit : evilish dears
| Subject: Re: Sweet love [Ideea cu piraţii] Tue Feb 04, 2020 9:49 pm | |
| Jack îi prinse delicat încheietura ,asta pentru a-i ridica mâna în aer ușor mai sus ca să poată studia pandantivul pe care i-l arăta. Clipii de câteva ori, apoi îi dădu într-un mod galant drumul, zâmbind după. ”Ai să râzi ..dar și eu am în posesie ceva asemănător. Foarte asemănător. N-aș băga mâna în foc că este însă veridic ca al tău, mai degrabă e o făcătură fără de puteri. Te-ai gândit vreodată totuși să riști și să testezi dacă merge?” | |
|
| |
Elena Membru Nou
×Rubin : 419 ×Smarald : 461 ×Reputatie : 0 ×Varsta : 47 ×Localizare : Cosmos
| Subject: Re: Sweet love [Ideea cu piraţii] Tue Feb 04, 2020 11:37 pm | |
| Ea se gândi puţin şi apoi răspunse: "Cu un bărbat aşa puternic ca tine, l-aş testa şi în secunda următoare dacă ştii vre-un loc unde e suficient de întuneric."
| |
|
| |
Hell Girl ♧ Premium♧
×Rubin : 4881 ×Smarald : 5273 ×Reputatie : 8 ×Varsta : 30 ×Localizare : in hell ×Stare de spirit : evilish dears
| Subject: Re: Sweet love [Ideea cu piraţii] Wed Feb 05, 2020 1:46 pm | |
| ”Chiar la timp .. am ajuns la locul de unde luam barca spre insulița mea. Când vom ajunge va fi perfect întuneric. Haide” se ridică primul și într-un mod galant o ajută pe dânsa să se ridice. O sfătui imediat să ascundă la loc bijuteriile arătate, știa cât de alunecoase erau mâinile piraților din echipajul său. Merseră până la locul unde se cobora de pe corabie pe bărcuță pe o scară din sfoară. Coborî el primul, în așa fel încât să o ajute și pe ea. ”Nu îți face griji, vom ajunge repede” îi spunea în timp ce vâslea și se îndepărtau de corabie, apropiindu-se de ascunzătoarea lui. | |
|
| |
Elena Membru Nou
| Subject: Re: Sweet love [Ideea cu piraţii] Wed Feb 05, 2020 8:51 pm | |
| Ea ascunsese bine bijuteriile, apoi îl urmă pe Jack în tăcere. Privea oceanul în timp ce elvâslea spre insula unde îşi avea el ascunzătoarea. "E fascinant cum de o apă aşa vastă precum oceanul poate să fie acum calmă şi liniştită şi peste puţin timp să fie zbuciumată. Bunica mea spunea despre Atlantic: "Nu-i mai ajunge burta câte victime a făcut!", iar despre Pacific ea spunea: "Pacificul nu are amintiri."" spuse ea către Jack.
Last edited by Miriam on Wed Feb 05, 2020 8:53 pm; edited 1 time in total | |
|
| |
Hell Girl ♧ Premium♧
| Subject: Re: Sweet love [Ideea cu piraţii] Wed Feb 05, 2020 9:37 pm | |
| Jack nu era tocmai cel mai forțos bărbat din lume , nu îl avantaja statura medie. Însă brațele lui erau formate și lucrate pentru vâslit de când era copil, cum asta făcuse prima și prima dată de când se știa. Surâse auzind poveștile bunicii ei. ”Bunica ta avea vorbe bune și adevărate” clătină el afirmativ din cap. Ajunseră chiar când apunea soarele în spatele insuliței pe care ajunseseră. Era o mică plajă pe ea și un munte mic, cu stânci noduroase ce ascundea o mică peșteră. Ancoră bărcuța și o ajută și pe ea să pășească pe nisipul fin. ”Am ajuns” rostii mulțumit, făcând semn spre intrarea în peșteră, semn că acolo aveau să meargă. | |
|
| |
Elena Membru Nou
| Subject: Re: Sweet love [Ideea cu piraţii] Wed Feb 05, 2020 11:13 pm | |
| Ea îi zâmbi finuţ, apoi se scotoci după pandativul despre care-i vorbise că ar lumina când e întuneric în jur. "Bun!" spuse ea hotărât. "Acum putem înainta spre peştera aceea. Am pandativul acela şi îl vom testa chiar acolo înăuntru!" spuse ea. Vru să înainteze, dar nu putea. Se uită în jos şi văzu pantofii ei. Se aplecă, îi descălţă şi apoi îi aruncă cu forţă departe de ea. "Mda! Pantofi cu toc mi-a trebuit!" spuse ea îmbufnată.
| |
|
| |
Hell Girl ♧ Premium♧
| Subject: Re: Sweet love [Ideea cu piraţii] Thu Feb 06, 2020 1:10 am | |
| Privii către pantofii ei abandonați și oftă slab. ”Păcat. Erau foarte finuți. E în regulă, am o pereche care cred că ți-ar veni de minune în colecția mea” surprinzător, Jack avea în ascunzătoarea sa și articole strict feminine. Îi oferii brațul lui pentru stabilitate, înaintând în peșteră până în întunecimea ei, oprindu-se brusc atunci când chiar nu se mai vedea nimic, așteptând să vadă dacă pandantivul va avea efect sau vor fi nevoiți să apeleze, cum făcea el de regulă, la o torță. | |
|
| |
Elena Membru Nou
| Subject: Re: Sweet love [Ideea cu piraţii] Thu Feb 06, 2020 7:36 pm | |
| Cum dădură de întuneric beznă, pandativul ei începu să lumineze puternic, răsoândind în jurul lui o lumină ca de zi, dar în aşa fel propagată ca să nu doară ochii pe cei ce aveau pandativul. Totul în jur era lumină şi părea feeric şi magic în acelaşi timp. "Nu-mi vine să cred că funcţionează!" exclamă Rosa.
| |
|
| |
Hell Girl ♧ Premium♧
| Subject: Re: Sweet love [Ideea cu piraţii] Thu Feb 06, 2020 7:52 pm | |
| Inima lui exaltă în interiorul său. Îi plăceau foarte mult lucrurile magice, probabil că o parte din el credea că are ascuns în el , undeva adânc, harul mamei sale. ”Este divin” îngână fascinat de lumina propagată, continuând să o țină de mână cât înaintau spre fundul peșterii. O dată ajunși la finalul culoarului, ajunseră într-o zonă foarte mare, unde era împrejmuită o apă extrem de mică și ca lungime și ca adâncime, evident totul fiind plin de comori, haine, tot ce adunase Jack de-alungul vieții sale de pirat. ceva de genul, dar mai multe | |
|
| |
Elena Membru Nou
| |
| |
Hell Girl ♧ Premium♧
| Subject: Re: Sweet love [Ideea cu piraţii] Thu Feb 06, 2020 11:20 pm | |
| ooc: multumeesc, ma bucur ca iti place bic: Îi dădu ușor drumul la mâna, lăsând-o să admire împrejurările zâmbind. Știa că există multe povești, mai mult sau mai puțin aproapite de realitate. Dar ca în orice context, una e să îți imaginezi ,alta să trăiești. ”Nu oricine reușește să strângă atât de mult, îmi place să cred că sunt printre cei mai bogați oameni care s-au îmbogățit prin piraterie. Chiar și așa, nimeni nu a văzut ce am aici ,vreodată. Presupun că pentru că sunt o persoană mult prea sceptică și cu încredere slăbită.” | |
|
| |
Elena Membru Nou
| Subject: Re: Sweet love [Ideea cu piraţii] Fri Feb 07, 2020 4:48 pm | |
| "Eu cred că aşa sunt piraţii în general." spuse Rosa. "Ei nu pot avea încredere în alte persoane de teamă să nu fie trădaţi sau jefuiţi." adăugă ea. Ea se aplecă spre nişte monede şi luă una singură în mână. Se uită atent la ea şi spuse: "Uau! Chiar e aur adevărat! Ce tare!" începu ea să rândă, apoi puse moneda la loc.
| |
|
| |
Hell Girl ♧ Premium♧
| Subject: Re: Sweet love [Ideea cu piraţii] Sat Feb 08, 2020 5:44 pm | |
| ”Un pic ironic, având în vedere că ei sunt primii care jefuiesc” glumii Jack, hohotind scurt și făcând câțiva pași, uitându-se în jur cu privirea atentă. Știa tot ce strânsese acolo, de-a lungul timpului ,chiar dacă erau foarte multe. Memoria lui era imbatabilă. ”Știi că vorbisem de altă pereche de pantofi? Am câteva pe aici, poți alege ce îți place.” | |
|
| |
Elena Membru Nou
| Subject: Re: Sweet love [Ideea cu piraţii] Sat Feb 08, 2020 6:51 pm | |
| Rosa se uită acolo unde-i indica Jack şi alese o pereche de încălţări comode. Nu erau grele, erau uşoare, o apărau şi de ploaie dacă ar fi fost, nici nu transpira în ele, erau fără toc… erau ideale! "Acestea sunt ideale pentru mine, Jack." spuse ea după ce alese. "Sper totuşi că un pirat ca tine doarme într-un loc uscat şi adăpostit, nu într-o peşteră umedă, plină de comori şi cu multă apă pe jos…" începu ea să chicotească.
| |
|
| |
Hell Girl ♧ Premium♧
| Subject: Re: Sweet love [Ideea cu piraţii] Sat Feb 08, 2020 7:12 pm | |
| ”Oricât aș fi eu de atașat de aceste comori... nu dorm peste ele” râse acesta clătinând din cap. Îi oferii mâna, ca să poată traversa din nou peștera și să se întoarcă pe insulă. Nu era foarte mare, însă exact în fundul ei era o casă. Evident că nu era de lux, ci făcută din lemn, dar arăta chiar curată și făcută cu bun gust. ”O să dureze ceva până se încălzește ,va trebui să fac focul” o anunță în timp ce deschidea ușa și o poftea pe ea să intre prima. | |
|
| |
Elena Membru Nou
| Subject: Re: Sweet love [Ideea cu piraţii] Sat Feb 08, 2020 7:35 pm | |
| Ea intră în casă şi se uită în jurul ei. Se minună de bunul gust din interior şi de sentimentul de intimitate ce îl dădea acea casă. "Măi să fie!" exclamă ea. "Dar domnul Jack are bun gust, nu glumă!" spuse ea. "Felicitările mele! Mi-ai schimbat la 180 de grade concepţia despre piraţi!" râse ea.
Ooc – Dacă-ţi trebuie să pui automat diacritice la un text, am două link-uri unde poţi face asta online.
| |
|
| |
Hell Girl ♧ Premium♧
| Subject: Re: Sweet love [Ideea cu piraţii] Sun Feb 09, 2020 5:08 pm | |
| ooc: Multumesc frumos :3 Ma descurc insa. Singurele momente cand am probabil un post fara diacritice este când nu am răbdare să dau de la calculator și dau de pe telefon
bic:
Începu să chicotească bine dispus la reacția fetei după ce ei doi intrară înăuntrul casei. ”Mulțumesc, mă bucur că tu crezi asta. Însă, ca să fiu onest, restul piraților nu sunt ca mine.” Conștientiză și el singur că felul cum se exprimă aducea un pic a aroganță, însă pe de altă parte era perfect adevărat. Nu exista alt pirat în toată lumea asta care să fi reușit să se șlefuiască atât de bine ca Jack să fie rafinat. Majoritatea erau neciopliți și necopți la minte spre deosebire de el. Își dădu jos jacheta și i-o întinse galant, gândindu-se că poate îi e frig până va reuși el să încălzească bine casa. I se puteau vedea pe piele diverse tatuaje, majoritatea cu semnificații. Se duse la șemineu și puse câteva lemne, apucându-se să facă focul și stând aplecat în acest proces. | |
|
| |
Elena Membru Nou
| Subject: Re: Sweet love [Ideea cu piraţii] Mon Feb 10, 2020 6:38 pm | |
| Ea primi din politeţe haina dată şi o puse pe ea. Se uită după un obiect pe care să-l folosească pentru a sta jos şi văzu un scaun. Merse la el şi se aşeză pe el. "Având în vedere bunul gust de-aici, e de mirare că eşti pirat." spuse Rosa. "Pari mai degrabă un domn înstărit spre putred de bogat, care nu e înţeles de societatea rigidă şi scorţoasă din jurul lui." adăugă ea.
| |
|
| |
Hell Girl ♧ Premium♧
| Subject: Re: Sweet love [Ideea cu piraţii] Mon Feb 10, 2020 8:53 pm | |
| Cu o creangă mai mare și mai butucănoasă, Jack împingea lemnele care ardeau mai bine înspre foc, întețindu-l. Clătină ușurel din cap, zâmbind. ”Nu mi-am dorit neapărat să fiu pirat, cred...dar ghinionul meu de neșansă a fost să nu pot alege altceva în viață, din cauza conjuncturilor. Chiar așa, mi-am zis să devin cel mai bun în ceea ce fac și să am ceva ce le lipsește restului de pirați - să fiu și elevat, măcar atât cât pot.” | |
|
| |
Elena Membru Nou
| Subject: Re: Sweet love [Ideea cu piraţii] Mon Feb 10, 2020 9:29 pm | |
| "Eşti mai mult decât elevat!" răspunse Rosa. "Ai avut ambiţie să te cizelezi, să devii superior prin ceva celorlalţi." adăugă ea. "Dar cred că aceste lucruri ţin şi de genele strămoşilor sau cel puţin aşa cred eu. Nu mă pricep prea bine la asta!" începu ea să râdă. În casă deja începuse să se simtă căldura, aşa că ea dădu haina jos de pe ea şi o aşeză pe spătarul unui scaun, având grijă să stea netedă şi dreaptă.
| |
|
| |
Hell Girl ♧ Premium♧
| Subject: Re: Sweet love [Ideea cu piraţii] Mon Feb 10, 2020 9:41 pm | |
| Când fu sigur că de această dată focul este făcut, se ridică de acolo și se îndreptă de spate, începând să parcurgă camera în pași mici, cu mâinile la spate. Era un om fără astâmpăr și nu putea sta locului foarte mult timp. ”Mulțumesc, apreciez că îmi spui și că tu crezi asta. Nici eu nu mă pricep prea bine la treaba cu strămoși, însă nu exclud ideea. Doar că niciodată nu mi-am cunoscut nici măcar părinții și bunici, deci adevărul e că nici nu îmi știu originile cu exactitate.” | |
|
| |
Elena Membru Nou
| Subject: Re: Sweet love [Ideea cu piraţii] Tue Feb 11, 2020 6:55 pm | |
| "Să ştii că uneori e mai bine să nu ştii!" răspunse Rosa îngândurată. "De exemplu, eu ştiu prea multe şi mă împovărează uneori sau alte ori le încurc. Când ai o istorie stufoasă în spate, tinzi uneori să nu mai ştii ce e fals şi ce e adevărat." adăugă ea. | |
|
| |
Hell Girl ♧ Premium♧
| Subject: Re: Sweet love [Ideea cu piraţii] Tue Feb 11, 2020 7:13 pm | |
| În cele din urma își astăpără puțin caracterul și luă și el loc, pe una din canapelele de satin. Își întinse ușor bărbia și apoi dădu din cap, în semn aprobator. ”Sunt de acord cu tine. În sensul că îmi pot imagina situația. Iar unele lucruri, de cele mai multe ori e bine să nu le știi. Din seria, ce nu știi nu te rănește” ridică la final din umeri, în semn că probabil așa fusese soarta lor. Ea să fie la curent cu o sumedenie de chestii, pe când el, la polul opus, să nu aibă niciun strop de informație - exceptând faptul că mama lui fusese vrăjitoare, lucru pe care deja îl menționase și de față cu ea. | |
|
| |
Elena Membru Nou
| Subject: Re: Sweet love [Ideea cu piraţii] Tue Feb 11, 2020 9:15 pm | |
| Rosa se uita în jurul ei, vrând să intuiască parcă dacă acea casă avea şi o bucătărie sau nu. "Sper din tot sufletul că un pirat ca tine mai şi mănâncă mâncare!" spuse ea. "Dacă ai o bucătărie şi minime lucruri necesare, poate aş putea să încropesc ceva de mâncare, pentru că îs lihnită de foame!" începu ea să râdă de comicul situaţiei.
| |
|
| |
Hell Girl ♧ Premium♧
| Subject: Re: Sweet love [Ideea cu piraţii] Tue Feb 11, 2020 11:54 pm | |
| Jack râse imediat la cuvintele fetei. ”Stai liniștită, deși teoretic trăiesc în grotă, fiind pirat, nu e chiar așa. Am bucătărie și totul e destul de curand adus, produsele nu sunt deloc vechi. Îți poți face de cap. Sunt convins că vei găsi tot ce îți trebuie dacă mâncarea nu e vreun fel mai pretențios.” Se ridică din moalele fotoliului și o ajută și pe ea să se ridice, îndrumând-o apoi spre locul unde era bucătăria și implicit și ingredientele de care ar fi avut nevoie. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Sweet love [Ideea cu piraţii] | |
| |
|
| |
| Sweet love [Ideea cu piraţii] | |
|