Majestic Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

majestic world of royalty

HomePortalSearchRegisterLog in
Latest topics
» interviu Nina
Sweet love [Ideea cu piraţii] - Page 4 EmptyFri Oct 25, 2024 9:47 am by dominic

» Condica de prezenta
Sweet love [Ideea cu piraţii] - Page 4 EmptyThu Oct 24, 2024 11:24 am by Hazbin

» Intreaba-ma.
Sweet love [Ideea cu piraţii] - Page 4 EmptyFri Sep 27, 2024 1:01 pm by Nina

» O căprioară năzdrăvană (with Jax)
Sweet love [Ideea cu piraţii] - Page 4 EmptyFri Sep 20, 2024 2:49 pm by Hazbin

» Berbec
Sweet love [Ideea cu piraţii] - Page 4 EmptySun Sep 15, 2024 11:59 am by MagicBot

» Taur
Sweet love [Ideea cu piraţii] - Page 4 EmptySun Sep 15, 2024 11:58 am by MagicBot

» Gemeni
Sweet love [Ideea cu piraţii] - Page 4 EmptySun Sep 15, 2024 11:58 am by MagicBot

» Rac

» Leu

Top posting users this month
No user
View
Sweet love [Ideea cu piraţii] - Page 4 Percent_0

Sweet love [Ideea cu piraţii]

Go down 
2 posters
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
AuthorMessage
Elena
Membru Nou
Membru Nou
Elena

×Rubin : 419
×Smarald : 461
×Reputatie : 0
×Varsta : 47
×Localizare : Cosmos

Sweet love [Ideea cu piraţii] - Page 4 Empty
PostSubject: Sweet love [Ideea cu piraţii]   Sweet love [Ideea cu piraţii] - Page 4 EmptySun Jan 26, 2020 5:59 pm

First topic message reminder :

Rosario Santiago

Rămasă singură, Rosario sau Rosa cum i se mai spunea de către cunoscuţi şi apropiaţi, tocmai se urcase pe corabia Serene. Era o corabie mare, cu vele albe care făcea oprire în Africa, apoi pleca mai departe spre Mediterana.
Ea era interesată să coboare undeva în sudul Africii vrând să vadă acel continent. Călătoria lină a corabiei Serene, avea să fie curmată de către Vele Negre, o corabie rivală.
Aflată în cabina sa, Rosa auzi focuri de arme şi tunuri. Îngrozită ieşi pe punte să vadă ce s-a întâmplat, câd i se puse un sac pe cap şi cineva o ia pe sus.
─ Lasă-mă jos! ţipa ea. Lasă-mă! continuă ea.
Back to top Go down

AuthorMessage
Hell Girl
♧ Premium♧
♧ Premium♧
Hell Girl

×Rubin : 4881
×Smarald : 5273
×Reputatie : 8
×Varsta : 30
×Localizare : in hell
×Stare de spirit : evilish dears

PostSubject: Re: Sweet love [Ideea cu piraţii]   Sweet love [Ideea cu piraţii] - Page 4 EmptyTue Mar 10, 2020 9:05 am

Zilele lui de pirat nu constituiau niciodată o rutină. Jack era un bărbat deloc predictibil și nici măcar echipajul lui nu se obișnuise cu felul său de a fi. Funcționa foarte mult pe stări și în funcție dacă se trezea sau nu cu fața la cearceaf cam așa decidea el cum va decurge o zi. Pe timpul zilei gândul lui zbura la noua lui companionă de câteva ori, dar încercă să se concentreze la ce avea de făcut. Nu îi plăcea să treacă o zi fără chiar nimic, chiar și cel mai mic lucru, se simțea el bine și mândru să aducă ceva cât de mic în fiecare zi.
În ziua aceea mai mult plutiră în derivă, căci nu se întâlniră cu prea multe corăbii. Dădură doar de o duduie, care după cum arăta cu hainele rupte la mâneci, însemna că trădase echipajul vănătorilor de pirați. În mod normal pirații nu ar fi primit niciodată printre ei femei, dar Jack.. el era diferit. Văzu potențial în ea, căci dacă avea hainele rupe și nu fusese și executată pentru trădare era o femeie deșteaptă și suficientă de bățoasă să devină pirat. În semn de recunoștiință că acesta o primise în echipajul ei, femeia îi dădu unicul lucru de valoare pe care-l avea cu ea și anume un colier de perle veritabil.
Când seara se lăsă , Jack se întoarse acasă, știind că Rosa îl așteaptă, cumva entuziast să aducă cadoul. De obicei intra ca o furtună când locuia singur, însă acum bătu la ușă , nedorind să o sperie, adulmecând încă de la intrare mirosul de mâncare și înaintând în bucătărie.
”Bună seara!”

Sweet love [Ideea cu piraţii] - Page 4 TcRBkCo
Sweet love [Ideea cu piraţii] - Page 4 Eb56879219da2c92dacec7a9b384907e
Back to top Go down
Elena
Membru Nou
Membru Nou
Elena

PostSubject: Re: Sweet love [Ideea cu piraţii]   Sweet love [Ideea cu piraţii] - Page 4 EmptyTue Mar 10, 2020 10:35 pm

Până spre seară, Rosario îşi ocupă ziua cu diverse lucruri. Găsise legume şi pe lângă tocana care o făcuse ieri şi care-i plăcuse lui Jack, ea mai făcu un ghivechi de legume. Găsi nişte cârnaţi şi-i prăji, apoi nişte copănele de pui le făcu crocante şi rumene.
Mai făcu salată din plin, văzu că mai este tort de ieri, dar îl aruncă pentru că nu-i plăceau prăjiturile de azi pe mâine, ci le vroia proaspete. Era un obicei al ei de care nu se putea dezvăţa.
Rosa îi auzi glasul lui Jack şi tocmai punea pe masă un castron plin de gogoşi proapete, care avuseseră timp să se răcească suficient de mult, încât ea să le pudreze frumos.
"Bună, Jack!" îl întâmpină ea.
În acea seară, părul îi era lăsat liber şi era îmbrăcată în hainele pe care şi le făcuse.

Aspectul ei:
Sweet love [Ideea cu piraţii] - Page 4 39cec210e1c28a270462ad0022667762[/size]
[
Back to top Go down
Hell Girl
♧ Premium♧
♧ Premium♧
Hell Girl

PostSubject: Re: Sweet love [Ideea cu piraţii]   Sweet love [Ideea cu piraţii] - Page 4 EmptyWed Mar 11, 2020 9:08 am

Când intră în încăpere primul lucru pe care îl observă fu aspectul ei diferit, care-l surprinse plăcut, căci deși se obișnuise cu ea într-o rochie foarte pompoasă, îi stătea bine și așa.
”Mă bucur că ai găsit ceva pe placul tău...” zâmbi el, apoi își aruncă privirea și pe bucatele de pe masă, care evident și acelea îi furară privirea pentru că arătau delicios... și miroseau la fel. Abia aștepta să mănânce după ce avusese o zi plină. Dar nu uitase primul lucru pe care voia să-l facă mai întâi. ”Ți-am adus ceva!”

Back to top Go down
Elena
Membru Nou
Membru Nou
Elena

PostSubject: Re: Sweet love [Ideea cu piraţii]   Sweet love [Ideea cu piraţii] - Page 4 EmptyWed Mar 11, 2020 10:44 pm

"He, he!" râse ea. "N-ai idee cum devine o femeie titirez după vreo două ore de somn şi o cană mare de cafea!" începu ea să râdă. "Hai, stai jos şi să-ţi dăm să mănânci! Ceea ce mi-ai adus… poate să mai aştepte puţin!" spuse ea. "Te văd tras la faţă şi obosit, aşa că mâncăm şi apoi ne culcăm, domnule dragă!" concluzionă ea.
Back to top Go down
Hell Girl
♧ Premium♧
♧ Premium♧
Hell Girl

PostSubject: Re: Sweet love [Ideea cu piraţii]   Sweet love [Ideea cu piraţii] - Page 4 EmptyWed Mar 11, 2020 10:55 pm

”Da... ai dreptate... ar trebui să dorm. Să aduni 72 de ore de nesomn nu e sănătos” o aprobă, fără să mai încerce să se opună.
Își lăsă jacheta în cuierul din colț înainte să se așeze la masă, și binînțeles înainte să o facă se și spălă pe mâini la chiuvetă.
”Titirez zici.. înseamnă că ți-ai recăpătat cum trebuie energia imediat după odihnă” concluzionă el și apoi se apucă de mâncat, fiind ușor de văzut că era înfometat după ziua lungă pe care o avusese.

Back to top Go down
Elena
Membru Nou
Membru Nou
Elena

PostSubject: Re: Sweet love [Ideea cu piraţii]   Sweet love [Ideea cu piraţii] - Page 4 EmptyWed Mar 11, 2020 11:15 pm

Ea se aşeză la masă lângă el, mâncând şi ea împreună cu el, căci îi era şi ei foame şi spuse:
"Nici nu vrei să ştii cum sunt după două căni de cafea!"
Ea se uită puţin la măinile lui aspre şi crăpate. Se ridică de la masă şi merse la un dulăpior de unde scoase o cutie. Reveni la masă şi fără să întrebe nimic, desfăcu acea cutie şi luă mâna liberă a lui Jack. Începu să o ungă cu alifie din cutia aceea.
"Ai o plantă uluitoare aici pe insulă. O plantă din care poţi face o alifie care te va ajuta să nu-ţi mai crape mâinile de la frânghii sau de la soarele aspru." spuse ea, văzându-şi liniştită de treaba ei.
Back to top Go down
Hell Girl
♧ Premium♧
♧ Premium♧
Hell Girl

PostSubject: Re: Sweet love [Ideea cu piraţii]   Sweet love [Ideea cu piraţii] - Page 4 EmptyWed Mar 11, 2020 11:47 pm

Nu îl deranjă în vreun fel că făcea treaba asta, ba chiar simțea că are cineva grijă de el și era un sentiment plăcut. Echipajul nu avea grijă de el cu adevărat, ei stăteau acolo pentru partea lor și nu-i interesa dacă în vreo zi lui îi era rău. Pirații în general erau netrebnici și plini de ură și era greu să rămâi în fruntea lor, fără să fii dat jos. Jack însă era celebru pentru faptul că pe corabia lui nu avusese loc nicio revoltă.
Zâmbi, mulțumit tare în sinea lui că ea își găsise de lucru aici și nu se plictisea.
”Acum că am terminat, haide să îți arăt” zise după ce se șterse cu un șervețel și scoase din buzunar o batistă de catifea pe care i-o întinse. Înăuntru era colierul de perle.

Back to top Go down
Elena
Membru Nou
Membru Nou
Elena

PostSubject: Re: Sweet love [Ideea cu piraţii]   Sweet love [Ideea cu piraţii] - Page 4 EmptyThu Mar 12, 2020 7:00 pm

Ea luă acea batistă de catifea şi o desfăcu atent şi migălos. Descoperi un colier de perle şi se uită la el îndelung şi admirativ.
"E foarte frumos, Jack!" spuse ea.
Cum era lângă el, îl pupă pe obraz dintr-un impuls, apoi se retrase la locul ei de la masă.
Back to top Go down
Hell Girl
♧ Premium♧
♧ Premium♧
Hell Girl

PostSubject: Re: Sweet love [Ideea cu piraţii]   Sweet love [Ideea cu piraţii] - Page 4 EmptyFri Mar 13, 2020 6:54 pm

”Mă bucur că îți place și sunt convins că ți se potrivește” replică acesta cu un zâmbet larg pe buze, probabil provocat nu doar de pozitivismul cu care primise cadoul, ci și de acel mic pupic , care dat, o dată cu aceea apropiere îl făcuse să își dilate nările gâdilate plăcut de parfumul ei florar și îmbietor.

Back to top Go down
Elena
Membru Nou
Membru Nou
Elena

PostSubject: Re: Sweet love [Ideea cu piraţii]   Sweet love [Ideea cu piraţii] - Page 4 EmptySat Mar 14, 2020 12:51 pm

"Mulţumesc tare mult!" spuse ea. "E primul meu cadou atât de finuţ pe care l-am primit vreodată!" adăugă ea. "Am să-l păstrez şi am să-l port la o ocazie mai deosebită…" mai spuse ea.
Rosa se ridică de la masă şi merse către frigiderul din bucătărie. Deschise uşa şi scoase de-acolo un tort. Veni cu el pe masă şi-l puse în faţa lui Jack.
"Acesta e special pentru tine. Nu ştiu dacă figurina seamănă sau nu cu tine, însă am încercat şi eu tot ce am putut. Sper să-ţi placă!" spuse ea.

Sweet love [Ideea cu piraţii] - Page 4 B485a0d4ed50f3ea183f3c7826f10873
Back to top Go down
Hell Girl
♧ Premium♧
♧ Premium♧
Hell Girl

PostSubject: Re: Sweet love [Ideea cu piraţii]   Sweet love [Ideea cu piraţii] - Page 4 EmptySat Mar 14, 2020 10:10 pm

Jack privii surprins către figurină, care defapt chiar îl întruchipa destul de bine. Nu era genul de bărbat care să petreacă ore în fața oglinzii, era totuși un pirat, dar ar fi mințit să spună că nu exista un grad de fudulitate ridicat în interiorul lui și îi plăcea de propria figură.
Prinse figurina în mâinile sale aspre și se uită lung la ea, admirând-o.
”Este extrem de reușită, îți mulțumesc frumos. Am să o iau cu mine pe corabie” spuse și apoi o puse cu grijă jos. ”E cred că singurul cadou pe care l-am primit eu vreodată. În rest, am avut doar ce am luat eu.”

Back to top Go down
Elena
Membru Nou
Membru Nou
Elena

PostSubject: Re: Sweet love [Ideea cu piraţii]   Sweet love [Ideea cu piraţii] - Page 4 EmptySun Mar 15, 2020 12:35 pm

"Te cred!" îi răspunse Rosa.
Ea tăie o felie din tort şi i-o oferi, apoi îşi tăie şi ea o felie şi apoi spuse:
"Iartă-mă dacă voi părea puţin autoritară cu tine, dar mănâncă tortul şi apoi du-te şi te culcă, pentru că mai ai puţin şi cazi pe sub masa asta. Iar dacă vei cădea, nu o să te pot căra spre un pat!" chicoti ea.
Back to top Go down
Hell Girl
♧ Premium♧
♧ Premium♧
Hell Girl

PostSubject: Re: Sweet love [Ideea cu piraţii]   Sweet love [Ideea cu piraţii] - Page 4 EmptySun Mar 15, 2020 2:59 pm

Începu și el să râdă auzind-o. Era adevărat, Jack avea o statură prea impozantă ca o fată măruntă ca și Rosa să-l poată căra de una singură pe pat.
Deși în mod normal nu îi plăcea să îi se spună ce să facă ,acum i se păru un gând grijuliu și ținu cont de vorbele ei. Mâncă tortul cu plăcere și chiar își spălă singur farfuria, măcar atât putea să facă.
Apoi trase pe dreapta, căzând în pat exact așa cum era îmbrăcat și dormind tun.

Back to top Go down
Elena
Membru Nou
Membru Nou
Elena

PostSubject: Re: Sweet love [Ideea cu piraţii]   Sweet love [Ideea cu piraţii] - Page 4 EmptySun Mar 15, 2020 8:21 pm

Rosa rămase în urmă. Spălă ce mai avea de spălat, aranjă totul la locul lui cu dichis, apoi merse să vadă ce făcuse Jack. Surâse la felul în care căzuse acesta pe pat şi se apropie de el. Îl descălţă încet, apoi îl înveli cu o pătură uşoară, ca să nu-i fie rece în somn.
Ea se aşeză pe un fotoliu generos, în aceaşi cameră cu el şi-şi făcu de lucru la nişte haine pe care dorea să le transforme într-o rochie.
Cu timpul, o apucă somnul şi adormi în fotoliu, cu ceea ce lucra în mână.
Back to top Go down
Hell Girl
♧ Premium♧
♧ Premium♧
Hell Girl

PostSubject: Re: Sweet love [Ideea cu piraţii]   Sweet love [Ideea cu piraţii] - Page 4 EmptyThu Mar 19, 2020 2:00 pm

Jack era genul de om care nu avea nevoie de așa multe ore de somn să se refacă. Din fericire pentru el îi ajungeau câteva pentru a ajunge la energia lui maximă. Așa că după ce își făcu somnul se trezi, frecându-se la ochi.
O zării pe Rosa adormită în fotoliu și îi luă cu grijă lucrurile pe care le avea în mâini, punându-le deoparte și luând-o ca pe o mireasă, mutând-o pe pat ca să se poată odihnii mai bine. La final o învelii și părăsii camera, ca să nu facă zgomot. Ieșii în curte să se dezmorțească și să se plimbe puțin.

Back to top Go down
Elena
Membru Nou
Membru Nou
Elena

PostSubject: Re: Sweet love [Ideea cu piraţii]   Sweet love [Ideea cu piraţii] - Page 4 EmptyThu Mar 19, 2020 7:28 pm

Rosa mai dormi o vreme, apoi se trezi brusc. Deschise ochii şi se uită după Jack. Nu-l văzu şi se dădu jos din pat să-l caute. Ajunse afară şi-l văzu că se plimbă puţin. Merse spre el, pe la spatele lui, îi înconjură mijlocul cu mâinile şi puse capul între omoplaţii lui.
"Nu te mişca. Lasă-mă să stau doar câteva secunde aşa!" spuse ea.
Back to top Go down
Hell Girl
♧ Premium♧
♧ Premium♧
Hell Girl

PostSubject: Re: Sweet love [Ideea cu piraţii]   Sweet love [Ideea cu piraţii] - Page 4 EmptyThu Apr 02, 2020 9:34 am

Aproape că tresării, fusese atât de silențioasă încât nici nu îi sesizase prezența. Îi apăru un zâmbet auzindu-i glasul și simțind corpul ei aproape de al lui. Încercă să nu se miște în niciun fel, ca fata să nu-și piardă echilibrul cum simții cum o parte a greutății corpului ei îl susținea el acum, cu o foarte mare ușurință.
Bună dimineața și ție, dragă.” îi ură, încercând să se abțină să nu facă o glumiță că s-a trezit bine dispusă, ca nu cumva s-o supere.

Back to top Go down
Elena
Membru Nou
Membru Nou
Elena

PostSubject: Re: Sweet love [Ideea cu piraţii]   Sweet love [Ideea cu piraţii] - Page 4 EmptyThu Apr 02, 2020 1:23 pm

"Am avut un coşmar…" începu ea fără să ia în seamă vorbele lui. "Nu credeam că după atâţia ani, va reveni, dar a revenit. La pension, s-a întâmplat să vină cineva sus pus, cu bani mulţi, care a insitat extrem de mult să mă cunoască. Cum eram educată să nu refuz întâlnirile, m-am dus la întâlnire cu acest bărbat. Era mai în vârstă ca mine, cocoşat şi urât." spuse ea.
Trase aer adânc în piept şi continuă:
"La întâlnire, a început să se dea insistent la mine şi l-am pleznit, apoi am plecat. Când m-am întors la pension m-am ales cu o mamă de bătaie zdravănă pentru că l-am refuzat şi am plecat de la acea întâlnire. Nimeni nu a vrut să-mi asculte motivul pentru care am făcut-o. Am avut coşmaruri de la acea bătaie şi mă mai doare şi acum locul unde au dat mai tare în mine." povesti ea.
Corpul ei începu să tremure uşor după cele spuse.
Back to top Go down
Hell Girl
♧ Premium♧
♧ Premium♧
Hell Girl

PostSubject: Re: Sweet love [Ideea cu piraţii]   Sweet love [Ideea cu piraţii] - Page 4 EmptyMon Apr 06, 2020 8:53 pm

Nu se aștepta la această poveste, clipind rar în timp ce o digera. Știa că multe femei fuseseră abuzate, cel mai des fără motiv. El niciodată nu făcuse asta. Poate în ochii multora Jack era doar un alt ”piraț împuțit” , însă culmea, nu era așa. Avea onoare, avea principii, iar el niciodată nu ar fi dat într-o femeie, poate nici măcar dacă îi dădea motive serioase sau îl lovea chiar ea.
Inspiră adânc și își duse mâinile către ea, punându-și-le blând pe umerii ei și privind-o blajin.
”Nu te teme, istoria asta nu se va repeta niciodată, îți promit. Acum sunt aici și nu voi permite nimănui să îți facă rău” o asigură.

Back to top Go down
Elena
Membru Nou
Membru Nou
Elena

PostSubject: Re: Sweet love [Ideea cu piraţii]   Sweet love [Ideea cu piraţii] - Page 4 EmptyTue Apr 07, 2020 12:50 pm

"Mulţumesc, Jack!" îi răspunse Rosa.
Îl privi şi ea pe acest pirat înalt, "răpitorul" ei şi simţi cum nişte fluturi în stomac îşi fac simţită prezenţa.
"Azi va fi o nouă zi pe mare pentru tine?" întrebă ea.
Back to top Go down
Hell Girl
♧ Premium♧
♧ Premium♧
Hell Girl

PostSubject: Re: Sweet love [Ideea cu piraţii]   Sweet love [Ideea cu piraţii] - Page 4 EmptyWed Apr 15, 2020 10:05 am

Mâna lui ușor aspră, și înfășurată într-o pânză ca să îi acopere rănile, trecu ușor prin părul ei sârmos ca într-o mângâiere lină în timp ce avea un zâmbet domol pe buzele cârnoase.
”Astâzi e o zi pe care am ales să mi-o petrec cu tine. Așa că, spune-mi, ce ți-ar plăcea să facem ?”
De mult nu își mai luase o pauză, iar în ultimele zile oricum avuseseră parte el și echipajul de pradă bună încât să își poată permite ca o zi să nu mai iasă la vânătoare. Și asta, dar și faptul că Jack își dorea să petreacă mai mult timp cu Rosario.

Back to top Go down
Elena
Membru Nou
Membru Nou
Elena

PostSubject: Re: Sweet love [Ideea cu piraţii]   Sweet love [Ideea cu piraţii] - Page 4 EmptyWed Apr 15, 2020 7:59 pm

"Poate părea cam tâmpă ideea sau o dulcegărie demnă de o fată crescută la pension, dar…" se opri Rosa puţin.
"Nu ai vrea să facem o plimbare pe insula aceasta? Să o cunosc mai bine, să vedem ce mai oferă ea? Eşti singura persoană cu care am reuşit să vorbesc firesc, fără prefăcătorii de pension şi conversaţii parcă redate din cartea de bune maniere." spuse ea.
Back to top Go down
Hell Girl
♧ Premium♧
♧ Premium♧
Hell Girl

PostSubject: Re: Sweet love [Ideea cu piraţii]   Sweet love [Ideea cu piraţii] - Page 4 EmptyThu Apr 16, 2020 11:03 am

Din moment ce era dorința fetei să viziteze insula într-o plimbare de recunoaștere, pe el nu îl deranja deloc. El o știa pe toată și ce are de oferit, de asta o și alesese ca și loc de refugiu, pentru că, din punctul ei de vedere, avea de toate.

Surâse și îi oferii brațul.
”Nu o idee rea, așa facem.” o asigură și așteptă să se prindă de brațul său ,începând să se îndepărteze de căsuța lor și să se îndrepte spre împrejurimi.

Back to top Go down
Elena
Membru Nou
Membru Nou
Elena

PostSubject: Re: Sweet love [Ideea cu piraţii]   Sweet love [Ideea cu piraţii] - Page 4 EmptyThu Apr 16, 2020 6:42 pm

Rosa zâmbi suav şi se prinse de braţul lui delicat, urmând îndeaproape paşii lui fermi. Se vedea clar că ştia acea insulă ca pe propriile sale buzunare. Era şi firesc din moment ce acea insulă era refugiul lui.
"Jack, din întâmplare, ştii ce flori de pe insulă ar fi bune pentru diverse alifii?" îl întrebă ea brusc. "Ştiu să fac alifii bune şi poate vei avea trebuinţă de o alifie cicatrizantă vreodată spre exemplu." continuă ea. "Vreau să am grijă de tine, ca mulţumire că eşti atât de bun cu mine şi atât de altfel de societatea anostă în care am fost închisă până acum." concluzionă ea în cele din urmă.

Back to top Go down
Hell Girl
♧ Premium♧
♧ Premium♧
Hell Girl

PostSubject: Re: Sweet love [Ideea cu piraţii]   Sweet love [Ideea cu piraţii] - Page 4 EmptyFri Apr 17, 2020 1:46 pm

Își ciulii urechile la întrebarea ei în timp ce încă pășea domol, fără o direcție anume, cum era o plimbare de recunoaștere. Jack niciodată nu se pricepuse la flori, știa că sunt diverse pe insulă, dar nu avea la cunoștință ce se poate face cu ele.
”N-am de ce să te mint, chiar nu am idee...dar dacă tot am pornit în această plimbare pot să îți arăt porțiunile de pe insula unde sunt flori, poate reușești tu să îți dai seama care îți pot fi sau nu folositoare.”

Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Sweet love [Ideea cu piraţii]   Sweet love [Ideea cu piraţii] - Page 4 Empty

Back to top Go down

Sweet love [Ideea cu piraţii]
Back to top 
Page 4 of 5Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
 Similar topics
-
» What you love
» Love me.
» He was your first love, I wanna be your last (maybe +18, idk)
» Doctor Love
» Love in air (with Alberic)