Majestic Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

majestic world of royalty

HomePortalSearchRegisterLog in
Latest topics
» interviu Nina
Sweet love [Ideea cu piraţii] - Page 5 EmptyFri Oct 25, 2024 9:47 am by dominic

» Condica de prezenta
Sweet love [Ideea cu piraţii] - Page 5 EmptyThu Oct 24, 2024 11:24 am by Hazbin

» Intreaba-ma.
Sweet love [Ideea cu piraţii] - Page 5 EmptyFri Sep 27, 2024 1:01 pm by Nina

» O căprioară năzdrăvană (with Jax)
Sweet love [Ideea cu piraţii] - Page 5 EmptyFri Sep 20, 2024 2:49 pm by Hazbin

» Berbec
Sweet love [Ideea cu piraţii] - Page 5 EmptySun Sep 15, 2024 11:59 am by MagicBot

» Taur
Sweet love [Ideea cu piraţii] - Page 5 EmptySun Sep 15, 2024 11:58 am by MagicBot

» Gemeni
Sweet love [Ideea cu piraţii] - Page 5 EmptySun Sep 15, 2024 11:58 am by MagicBot

» Rac

» Leu

Top posting users this month
No user
View
Sweet love [Ideea cu piraţii] - Page 5 Percent_0

Sweet love [Ideea cu piraţii]

Go down 
2 posters
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5
AuthorMessage
Elena
Membru Nou
Membru Nou
Elena

×Rubin : 419
×Smarald : 461
×Reputatie : 0
×Varsta : 47
×Localizare : Cosmos

Sweet love [Ideea cu piraţii] - Page 5 Empty
PostSubject: Sweet love [Ideea cu piraţii]   Sweet love [Ideea cu piraţii] - Page 5 EmptySun Jan 26, 2020 5:59 pm

First topic message reminder :

Rosario Santiago

Rămasă singură, Rosario sau Rosa cum i se mai spunea de către cunoscuţi şi apropiaţi, tocmai se urcase pe corabia Serene. Era o corabie mare, cu vele albe care făcea oprire în Africa, apoi pleca mai departe spre Mediterana.
Ea era interesată să coboare undeva în sudul Africii vrând să vadă acel continent. Călătoria lină a corabiei Serene, avea să fie curmată de către Vele Negre, o corabie rivală.
Aflată în cabina sa, Rosa auzi focuri de arme şi tunuri. Îngrozită ieşi pe punte să vadă ce s-a întâmplat, câd i se puse un sac pe cap şi cineva o ia pe sus.
─ Lasă-mă jos! ţipa ea. Lasă-mă! continuă ea.
Back to top Go down

AuthorMessage
Elena
Membru Nou
Membru Nou
Elena

PostSubject: Re: Sweet love [Ideea cu piraţii]   Sweet love [Ideea cu piraţii] - Page 5 EmptyFri Apr 17, 2020 5:21 pm

"O!" spuse ea. "Chiar te rog, Jack. Îmi plac foarte mult florile!" adăugă ea.
Mai merse alături de el o vreme în tăcere.
"Cred că o să-mi dau seama de flori sau plante dacă voi găsi vreodată o carte despre ele." spuse ea. "Însă acum nu-mi place că nu pot avea grijă de rănile tale de la mână, oricât ai încerca tu să ascunzi acest fapt." oftă ea.
Back to top Go down
Hell Girl
♧ Premium♧
♧ Premium♧
Hell Girl

×Rubin : 4881
×Smarald : 5273
×Reputatie : 8
×Varsta : 30
×Localizare : in hell
×Stare de spirit : evilish dears

PostSubject: Re: Sweet love [Ideea cu piraţii]   Sweet love [Ideea cu piraţii] - Page 5 EmptyFri Apr 17, 2020 7:52 pm

”Nu te îngrijora fără rost, de când mă știu am răni. Nu e nimic grav, se vor vindeca” făcu el un gest cu mâna că nu ar fi așa de important. Până la urmă toată viața fusese tâlhar și în mod evident fusese și rănit când mersese la prăduit. Acum era o perioadă a vieții sale când deja învățase cum să se ferească și conțină, însă în tinerețe fusese în pragul morții de multe ori din cauza că era extrem de nepăsător din unele puncte de vedere.

Sweet love [Ideea cu piraţii] - Page 5 TcRBkCo
Sweet love [Ideea cu piraţii] - Page 5 Eb56879219da2c92dacec7a9b384907e
Back to top Go down
Elena
Membru Nou
Membru Nou
Elena

PostSubject: Re: Sweet love [Ideea cu piraţii]   Sweet love [Ideea cu piraţii] - Page 5 EmptyFri Apr 17, 2020 8:02 pm

"Bine." capitulă ea.
Nu dorea să-l supere pe Jack, mai ales că el era aşa drăguţ cu ea şi atent. Mergea lângă el şi se minuna de frumuseţea insulei.
"Nu ai ales rău deloc insula aceasta ca să-ţi fie refugiu. Nisipul de pe plaje e atât de fin şi pare cumva auriu în razele soarelui. E atâta verdeaţă în jur, că ai impresia că eşti în Paradis. Florile sunt mari, viu colorate şi cu un miros uluitor. Apa oacenului pare străvezie în unele locuri." spuse ea.
Back to top Go down
Hell Girl
♧ Premium♧
♧ Premium♧
Hell Girl

PostSubject: Re: Sweet love [Ideea cu piraţii]   Sweet love [Ideea cu piraţii] - Page 5 EmptyFri Apr 17, 2020 8:14 pm

Chiar analizase foarte mult înainte să aleagă una singură. La început își făcuse veacul pe insulele de Caraibe, însă niciuna nu fusese îndeajuns de ”pe placul lui”. În schimb acesta, de când pusese prima dată piciorul pe ea, știuse foarte bine că e menită să fie a lui. Nu o botezase vreodată, nu știa care e numele ei adevărat, era pur și simplu ... acasă. Din moment ce restul timpului și-l petrecea pe corabie.

”Mă bucur că îți place... oh, uite, am ajuns în zona cu flori” o făcu atentă, oprindu-se pentru o clipă. Se aplecă și rupse o floarea-soareului mai micuță, apoi, zâmbind, i-o aranjă frumos fetei la ureche ca și accesoriu de par.

Back to top Go down
Elena
Membru Nou
Membru Nou
Elena

PostSubject: Re: Sweet love [Ideea cu piraţii]   Sweet love [Ideea cu piraţii] - Page 5 EmptyFri Apr 17, 2020 9:29 pm

Când îi puse floarea la ureche, Rosario se înroşi. Privi cu uimire zona cu flori de toate mărimile, culorile şi mirosurile şi observă două beţe mai şlefuite într-un fel, care zăceau parcă strigând a fi luate de pe jos.
Ea se lăsă pe vine. Îşi scoase floarea şi o puse jos, apoi îşi apucă părul lung cu mâinile şi-l răsuci aducându-l într-un fel de coc. Înfipse unul din beţele acelea de pe jos în coc şi apoi îl înfipse pe al doilea.
Era sigură că arăta ca o kaponeză cu beţe în coc, dar nu-i păsa. Luă floarea oferită de el şi o aranjă în cocul făcut, făcând-o să pară o adevărată bijuterie de preţ.
Se ridică şi se uită la el.
"Ei? Cum arăt acum?" întrebă ea curioasă.
Back to top Go down
Hell Girl
♧ Premium♧
♧ Premium♧
Hell Girl

PostSubject: Re: Sweet love [Ideea cu piraţii]   Sweet love [Ideea cu piraţii] - Page 5 EmptyFri Apr 17, 2020 9:46 pm

O lăsă să se bucure de câmpul înflorit , ducându-și mâinile la spate cât o privea liniștit. Începu să chicotească atunci când aranjase cocul cu ajutorul acelor bețe. Într-adevăr arăta bine așa, aducea a japoneză în ciuda hainelor.
”Arăți bine” aprobase el, venind mai aproape de ea, și trecându-și mâna prin părul ei.

Back to top Go down
Elena
Membru Nou
Membru Nou
Elena

PostSubject: Re: Sweet love [Ideea cu piraţii]   Sweet love [Ideea cu piraţii] - Page 5 EmptyFri Apr 17, 2020 9:51 pm

"Mulţumesc." răspunse ea.
Se înălţă puţin pe vârfuri şi-i dădu un pupic de mulţumire pe obraz. Se apucă să culeagă câteva flori, făcând un mic bucheţel din ele.
"Acesta o să parfumeze plăcut casa şi încăperea unde va sta." spuse ea veselă. "Acum, cred că ar fi timpul să ne întoarcem pentru o masă de prânz copioasă. Cred că e vremea prânzului şi parcă aş pune de o pizza cu de toate la cuptor," adăugă ea puţin visătoare.
Back to top Go down
Hell Girl
♧ Premium♧
♧ Premium♧
Hell Girl

PostSubject: Re: Sweet love [Ideea cu piraţii]   Sweet love [Ideea cu piraţii] - Page 5 EmptyFri Apr 17, 2020 9:58 pm

”Sigur, ne putem întoarce. Și terminăm mâine de vizitat insula” răspunse acesta când ea propuse ca ei să meargă înapoi în casă, pentru a pregătii masa.
Îi luă el buchetul de flori, așteptând ca ea să se prindă de brațul ei și merse cu ea înapoi în casă. Închise ușa și apoi o însoții la bucătărie, sprijinindu-se cu brațele împletite de bufet cât o privea cum își ia ingredientele.
”Dacă am cu ce să te ajut..spune-mi.”

Back to top Go down
Elena
Membru Nou
Membru Nou
Elena

PostSubject: Re: Sweet love [Ideea cu piraţii]   Sweet love [Ideea cu piraţii] - Page 5 EmptyFri Apr 17, 2020 10:17 pm

"O să mă ajuţi dăndu-mi la mână ingredientele" îi spuse ea.
Rosa aşeză ingredientele în ordine, aliniate frumos în faţa lui şi a ei, pentru a fi mai uşor, apoi căută ceva din care să improvizeze un şorţ. Găsi o bucată de pânză mai mare pe care o înfăşură într-un fel anume în faţa hainelor ei ca să pară un şorţ.
Se apucă să facă baza, adică blatul pentru pizza, arătând spre Jack ce ingredient îi trebuie sau spunându-i din când în când ce să-i dea.
Back to top Go down
Hell Girl
♧ Premium♧
♧ Premium♧
Hell Girl

PostSubject: Re: Sweet love [Ideea cu piraţii]   Sweet love [Ideea cu piraţii] - Page 5 EmptyFri Apr 17, 2020 10:31 pm

Asta părea suficient de ușor până și pentru el, oricum nu știa foarte multe despre bucătărie sau gătit... destule cât să nu moară de foame, pentru că până acum nu avusese companie.
Se apropie de ea și îi înmână ingredientele, zâmbind.
”Pentru desert ai vreo idee?”

Back to top Go down
Elena
Membru Nou
Membru Nou
Elena

PostSubject: Re: Sweet love [Ideea cu piraţii]   Sweet love [Ideea cu piraţii] - Page 5 EmptyFri Apr 17, 2020 11:00 pm

"Vrei ceva sofisticat sau vrei ceva simplu cum ar fi nişte cornuleţe umplute cu ceva dulce dacă mai e prin frigider şi nişte gogoşi?" întrebă ea.
Blatul de pizza era gata şi ea se apucă să-l orneze cu de toate, înainte de a-l băga la cuptor. Aştepta răspunsul lui, iar blatul merse în cuptorul încins.
Back to top Go down
Hell Girl
♧ Premium♧
♧ Premium♧
Hell Girl

PostSubject: Re: Sweet love [Ideea cu piraţii]   Sweet love [Ideea cu piraţii] - Page 5 EmptyFri Apr 17, 2020 11:06 pm

Jack nu era foarte pretențios când venea vorba de mâncare. Fuseseră vremuri în care nu mânca poate și o săptămână. Dar de când era căpitan, de ani de zile, devenise și bogat și îi plăcea să se lăfăie de multe ori. AJunsese la luxul de a avea mereu suficientă mâncare și pentru felul 1,2, dar și desert.

”Hmm, sincer aș mânca niște gogoși” alese el, privind-o cum atenție cum pregătea pizza.

Back to top Go down
Elena
Membru Nou
Membru Nou
Elena

PostSubject: Re: Sweet love [Ideea cu piraţii]   Sweet love [Ideea cu piraţii] - Page 5 EmptyFri Apr 17, 2020 11:13 pm

"Atunci îţi voi face nişte gogoşi." spuse ea.
În timp ce pizza se cocea leneş la cuptor, ea începu să facă aluatul de gogoşi. Când era gata, îl lăsă puţin la crescut, apoi scoase pizza frumos rumenită de la cuptor şi o transferă pe un platou rotund mare. O lăsă să se răcească şi făcu gogoşile.
"Să ştii că va trebui să te mai aprovizionezi, că nu mai este făină, ulei, bere, apă plată şi alte lucruri." îi spuse ea.
Back to top Go down
Hell Girl
♧ Premium♧
♧ Premium♧
Hell Girl

PostSubject: Re: Sweet love [Ideea cu piraţii]   Sweet love [Ideea cu piraţii] - Page 5 EmptyFri Apr 17, 2020 11:23 pm

”Fă-mi o listă ,te rog! Îmi va fi mai ușor să nu ratez nimic așa, eu sunt mai uituc” îi ceru atunci când auzi că începuse să se golească frigiderul.
Avea oricum a doua zi să se reapuce de treaba, când se întorcea la echipajul său. Acum însă era ziua pe care o petrecea cu ea și voia să se bucure de momentele petrecute împreună.

Back to top Go down
Elena
Membru Nou
Membru Nou
Elena

PostSubject: Re: Sweet love [Ideea cu piraţii]   Sweet love [Ideea cu piraţii] - Page 5 EmptyFri Apr 17, 2020 11:37 pm

După ce termină de făcut gogoşile şi le pudră frumos pe toate, ea se duse la un sertar şi scoase de-acolo o listă pe care ea o făcuse în ziua care el fusese pe mare. Mai adăugă una-alta pe ea şi i-o întinse lui Jack.
"Uite lista. Să ai grijă de ea." îi spuse ea.
Întinse mâna şi cu un deget, îl mângâie uşor pe nas în semn de afecţiune.
Back to top Go down
Hell Girl
♧ Premium♧
♧ Premium♧
Hell Girl

PostSubject: Re: Sweet love [Ideea cu piraţii]   Sweet love [Ideea cu piraţii] - Page 5 EmptyFri Apr 17, 2020 11:49 pm

Prinse ușor lista cu o mână, iar cu cealaltă îi ridică în sus mâna ei pentru a-i săruta scurt degetele. ”Nu îți face griji, n-o pierd” o asigură, apoi luă loc la masă.
Trase aer adânc în piept, pentru a simții mirosul mâncării, dar și a gogoșilor. Îi gâdilă nările, un miros atât de plăcut.
”Miroase demențial. Pariu că și la gust voi fi dat pe spate” chicotii el așezându-se la masă.

Back to top Go down
Elena
Membru Nou
Membru Nou
Elena

PostSubject: Re: Sweet love [Ideea cu piraţii]   Sweet love [Ideea cu piraţii] - Page 5 EmptySat Apr 18, 2020 1:52 pm

Rosa râse şi ea uşor şi apoi tăie o felie mare şi generoasă din pizza şi-i puse în farfurie. Îşi tăie şi ei o felie, apoi aduse nişte apă plată, bere şi suc. Le puse pe masă şi apoi se aşeză şi ea.
"Poftă bună, Jack!" îi ură ea.
Back to top Go down
Hell Girl
♧ Premium♧
♧ Premium♧
Hell Girl

PostSubject: Re: Sweet love [Ideea cu piraţii]   Sweet love [Ideea cu piraţii] - Page 5 EmptySat May 02, 2020 8:09 pm

Începuse cumva să se obișnuiască foarte mult cu toate astea, mâncarea, prezența ei, timpul petrecut împreună. Nu știa per total dacă era de bine sau de rău, mai ales pentru un lup singuratic care întotdeauna se descurca fără prea mult ajutor.
”Mulțumesc asemenea” îngânase, încercând să își alunge orice fel de gând.

Back to top Go down
Elena
Membru Nou
Membru Nou
Elena

PostSubject: Re: Sweet love [Ideea cu piraţii]   Sweet love [Ideea cu piraţii] - Page 5 EmptySat May 02, 2020 8:23 pm

Rosa observă o uşoară undă de încruntare pe chipul lui Jack, dar nu-l iscodi cu întrebările. Mâncă în linişte şi-l lăsă în pace. Era destul de nou pemtru ea să stea tăcută, dar ştia că uneori tăcerea poate fi de aur. Când termină de mâncat, ea spălă vasele ordonându-le unde le era locul.
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Sweet love [Ideea cu piraţii]   Sweet love [Ideea cu piraţii] - Page 5 Empty

Back to top Go down

Sweet love [Ideea cu piraţii]
Back to top 
Page 5 of 5Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5
 Similar topics
-
» What you love
» Love me.
» He was your first love, I wanna be your last (maybe +18, idk)
» Doctor Love
» Love in air (with Alberic)