Top posting users this month | |
View | |
|
Author | Message |
---|
Elena Membru Nou
×Rubin : 419 ×Smarald : 461 ×Reputatie : 0 ×Varsta : 47 ×Localizare : Cosmos
| Subject: Re: Sweet love [Ideea cu piraţii] Wed Feb 12, 2020 12:36 pm | |
| Ooc – Îmi plăcea mai mult avatarul trecut decât acesta.
Bic –
Bucătăria era destul de spaţioasă şi spre surprinderea ei era bine dotată cu tot ce avea ea nevoie. "Surprinzător!" spuse Rosa. "E totul aşa ordonat şi la locul lui pus, că parcă mă simt ca la mine acasă!" remarcă ea. "Spune-mi, ce ţi-ar plăcea să mânânci: o tocană de cartofi cu nişte afumătură prin ea sau cartofi prăjiţi cu o omletă mare şi o prăijitură ca desert?" întrebă ea.
| |
| | | Hell Girl ♧ Premium♧
×Rubin : 4881 ×Smarald : 5273 ×Reputatie : 8 ×Varsta : 30 ×Localizare : in hell ×Stare de spirit : evilish dears
| Subject: Re: Sweet love [Ideea cu piraţii] Wed Feb 12, 2020 3:39 pm | |
| Jack era un tip cât se poate de ordonat. Fiind chiar și migălos ,avea o obsesie cu ordonarea lucrurilor din posesia sa. Așa că evident că această amprenta a sa se vedea și în interiorul casei pe care el o construise după bunul plac. ”Deși foarte multă lume se dă în vânt după cartofii prăjiți, mei nu prea îmi plac, așa că, cu siguranță, aleg prima variantă.” zâmbii el pe sub mustăți. ”De asemenea, mă bucur mult că te simți ca acasă.” | |
| | | Elena Membru Nou
| Subject: Re: Sweet love [Ideea cu piraţii] Wed Feb 12, 2020 8:53 pm | |
| "Prima variantă, să fie, domnule Jack!" chicoti ea. Rosa se uită după un şorţ de bucătărie, dar în lipsă de el, se apucă de curăţat cartofi şi apoi îi tăie cubuleţe, făcu acelaşi lucru cu o mulţime de legume ca să fie tocana cât mai gustoasă, apoi puse nişte ulei într-o crariţă, legumele în ea şi apă cât să se fiarbă acestea bine. Când timp se fierbea zarzavatul, începu să prăjească nişte cârnaţi pe care-i găsi, nişte bacon şi găsi şi cotiţă afumată. Când tocana era pe jumătate gata, adăugă şi "afumătura" în ea, apoi o mai lăsă puţin până să mai scadă apa puţin. Odată tocana gata, ea o dădu de-oparte de pe foc. "Ce desert ai prefera să-ţi fac Jack?" întrebă ea.
| |
×Rubin : 4881 ×Smarald : 5273 ×Reputatie : 8 ×Varsta : 30 ×Localizare : in hell ×Stare de spirit : evilish dears
| Subject: Re: Sweet love [Ideea cu piraţii] Thu Feb 13, 2020 12:12 am | |
| Jack rămase tăcut și liniștit în încăpere, bucurându-se de mirosul care învăluise întreaga cameră și îi ațâța papilele gustative. Gândurile lui se pierdură în van, fără vreo direcție anume. Acest loc îl liniștea. Faptul că această locație era neștiută de nimeni înafară de ei doi și că nimeni nu avea să îi atace îi creea comfortul de care avea nevoie. Vocea ei dulce și îmbietoare îl trezi din aceea visare fără rost și își întoarse privirea de la geam la ea zâmbind. ”Hmm.. nu îmi spune. Surprinde-mă!” | |
| | | Elena Membru Nou
| | | | Hell Girl ♧ Premium♧
| Subject: Re: Sweet love [Ideea cu piraţii] Thu Feb 13, 2020 5:57 pm | |
| Picase pentru scurt timp din nou în gândurile lui deșarte, fiind atras imediat de glasul ei duios. O privii mai întâi pe ea, încercând să nu se holbeze cu toate că trăsăturile ei erau atât de frumoase încât avea uneori instinctul să se uite lung si admirativ la ele. Abia după aceea atenția lui fu captată de tort și ochii i se măriră instant ca două bile de biliard. ”Wow, măi să fie ! Asta da surpriză.. mă așteptam la ceva prăjitură, dar un tort ? Se pare că ești într-adevăr imprevizibilă, domnișoară Rosa.” | |
| | | Elena Membru Nou
| Subject: Re: Sweet love [Ideea cu piraţii] Thu Feb 13, 2020 6:55 pm | |
| Ea începu să râdă. "Da, se pare că pot fi şi imprecizibilă!" spuse ea. "Depinde de tonusul în care mă aflu, sau de chef cum spuneţi voi!" adăugă ea. "Acum, sper că ai o foame de lup, pentru că eu abia aştept să gust tocana şi să tai din tortul acesta! adăugă ea.
| |
| Subject: Re: Sweet love [Ideea cu piraţii] Sun Feb 16, 2020 3:03 pm | |
| ”Îmi este foarte foame, așa că poți fii sigură că nu va rămâne nimic în farfuria mea!” chicotii piratul, așezându-se într-o poziție comfortabilă la masă. Deși desertul îi fura ochii, nu vru să își strice pofta și începu cu afumătura, mestecând meticulos cu ochii închiși din mâncarea fierbinte și delicioasă. ”Este divină mâncarea. N-am mai mâncat de mult ceva atât de bun” lăudă acesta mâncarea, asta după ce înghițise. Se vedea că are totuși bune maniere, deși nu era un lucru de așteptat de la un pirat de regulă. | |
| | | Elena Membru Nou
| Subject: Re: Sweet love [Ideea cu piraţii] Sun Feb 16, 2020 7:25 pm | |
| Rosario se aşeză în faţa lui şi începu să mănânce finuţ şi delicat, ca o adevărată domnişoară de pension. "Îţi mulţumesc pentru apreciere!" îi spuse ea. "Eşti prima persoană pentru care gătesc, aşa că sunt măgulită de aprecierea ta." îi spuse ea zâmbind.
| |
| Subject: Re: Sweet love [Ideea cu piraţii] Sun Feb 16, 2020 9:17 pm | |
| Jack ridică finuț din ambele sprâncene, surprins. ”Waw. Atunci mă simt flatat, că sunt prima persoană pentru care faci asta” surâse și îi prinse elegant încheieturile degetelor, presărând o sărutare scurtă la baza lor ca apoi să îi dea drumul și să revină la porția sa. Jack era în sinea sa un gentilom, cu toate că profesia lui în mod normal nu îi permitea să își facă o reputație cum că ar fi unul. | |
| | | Elena Membru Nou
| Subject: Re: Sweet love [Ideea cu piraţii] Mon Feb 17, 2020 11:43 pm | |
| Rosario zâmbi, înclină puţin capul drept mulţumire şi se apucă să taie frumos tortul. Tăie o bucată generoasă şi o puse pe o farfurie, ataşând şi o linguriţă şi apoi o altă bucată mai finuţă pe altă farfurie. "O felie de tort generoasă pentru Jack şi una mai finuţă pentru mine." spuse ea.
| |
| Subject: Re: Sweet love [Ideea cu piraţii] Mon Feb 17, 2020 11:51 pm | |
| ”Desigur. Voi, Doamnele, mereu vă preocupați și de silueta, așa-i?” întrebă pe un ton tachinator, de glumă, însă fără răutate. Ar fi mințit să spună că nu îi plăceau femeile cu talie de viespe, cam cum era ea. Luă lingurița atașată farfuriei și mestecă meticulos dumicatul de tort. ”Este delicios!” aprecie imediat după, cu zâmbetul pe buze. | |
| | | Elena Membru Nou
| Subject: Re: Sweet love [Ideea cu piraţii] Tue Feb 18, 2020 7:07 pm | |
| Ooc – Te rog frumos srii puţin mai mare, ca să pot citi fără lupă.
Bic - "Părinţii mei sunt înstăriţi, aşa că au vrut ca fata lor să aive o educaţie aleasă. M-au dat la un pension de fete, unde am învăţat de toate: de la limbi străine până la gătit şi cusut. Acolo fetele erau învăţate să mănânce delicat şi cu raţiune, nu să înfulece ca nişte apucate sau ca nişte porci. Probabil de-aici mi-a rămas în reflex chestia cu feliile delicate şi finuţe." spuse ea.
| |
| Subject: Re: Sweet love [Ideea cu piraţii] Tue Feb 18, 2020 11:25 pm | |
| O ascultă cu atenție în timp ce își mânca în tăcere felia de tort, oarecum fascinat de povestea acesteia, suflecându-și la sfârșitul poveștii ei ambele sprâncene. ”Se pare că ești o domniță pregătită în tot ce trebuie. Impresionant. Mi-ar plăcea să pot spune că am luat vreodată cursuri de ceva, dar ar fi doar o minciună pompoasă ca să mă dau interesant. Tot ce am învățat eu a fost din zbor și tot din furăciune. Când eram tânăr, pe nava mea s-a adăpostit un Conte care fugea de familia lui. De la el am .. furat cele mai multe finețuri și gesturi, căci altfel aș fi fost și eu unul din mulții pirați neghiobi și neciopliți.”
ooc: Scuze, înainte mărisem scrisul și se vedea automat mare. De când am schimbat tema, din păcate , nu se poate mării și nu știu de ce că eu am încercat... | |
| | | Elena Membru Nou
| Subject: Re: Sweet love [Ideea cu piraţii] Thu Feb 20, 2020 4:09 pm | |
| "Eşti diferit de colegii tăi. Total diferit, crede-mă!" spuse ea. Terminând ea de mâncat, se ridică şi îşi spălă farfuriile în care mâncase, le şterse şi le puse în locul de unde le luase. "Spune-mi… pământul din jurul casei e fertil? Se poate cultiva ceva pe el?" întrebă ea. "Trebuie să-mi ocup timpul făcând ceva în zilele când probabil voi fi singură pe-aici." adăugă ea.
| |
| Subject: Re: Sweet love [Ideea cu piraţii] Fri Feb 21, 2020 1:00 am | |
| Întrebarea pe care o puse ea fu una pertinentă și înțelese imediat de ce i-o adresase. Nu se grăbii să îi răspundă nu pentru că i se păru nepotrivită, ba chiar dimpotrivă, îi înțelegea nevoia de a-și ocupa timpul cu ceva ca să nu ajungă să stea, să se plictisească și să fie lovită de o monotonie cruntă. El ura monotonia. Doar că trecuse o perioadă destul de lungă de când deținea această insulă a lui, secretă, și trebuia acum să facă un efort de memorie ca să îi dea răspunsul corect. După lungi momente de tăcere în care el medită în taină ca să își aducă aminte, își drese glasul. ”Aș putea spune că ai noroc. Acum mi-am amintit, da, este fertil.. când am ajuns eu aici, în primul an, au fost niște roade pe care le-am cules chiar eu și consumat, însă mai apoi nu m-am ocupat să mai fac asta, n-aș fi avut timp. Cred chiar că vei avea ceva de lucru, mai întâi să cureți un pic zona..au crescut multe buruieni. Dar bănuiesc că nu e un lucru rău, nu? Așa vei avea de muncă și vei avea și cu ce să îți ocupi timp așadar.” | |
| | | Elena Membru Nou
| Subject: Re: Sweet love [Ideea cu piraţii] Fri Feb 21, 2020 7:39 pm | |
| "Poate că da, poate că nu…" răspunse ea misterios. "Sincer e pentru prima oară în viaţa mea când sunt prizoniera cuiva, sau prada de război a cuiva." spuse ea. Se aşeză din nou jos la masă în faţa lui. "Acasă, în afară de broderie, cântat la pian şi întreţinut conversaţii politicoase, nu prea făceam." spuse ea. Puse coatele pe masă şi-şi sprijini faţa în palmele mâinilor ei. "Acasă eram nevoită să întreţin conversaţii cu diverşi bărbaţi pe care mama îi căuta pentru mine ca să mă mărite. Vroia o partidă bună pentru mine, spunea ea, dar pe mine mă plictiseau chestiile astea. Pot să spun că e prima dată când vorbesc liber cu un bărbat, fără să fiu constrânsă de rigori şi altceva. Ai noroc că am învăţat să gătesc şi-mi place asta, că altfel… probabil am fi fost muritori de foame!" începu ea să râdă.
| |
| Subject: Re: Sweet love [Ideea cu piraţii] Sun Feb 23, 2020 12:56 pm | |
| O ascultă din nou cu atenție , urechi ciulite și sprâncene arcuite. Nu erau chiar străine astfel de lucruri pentru el, la modul că auzise că așa se practica în multe locuri ... cu acele forțări ale femeilor de a se mărita nu cu cine le dorește inima, ci cu cine e mai ”potrivit”, de cele mai multe ori financiar. ”Ei bine, dacă zici că e prima dată când vorbești liber, sper ca discuția cu mine să fie mai interesantă decât cele la care ai fost constrânsă. Oricum sunt convins că acei bărbați erau niște fandosiți care te luau de sus. Mie niciodată nu mi-au plăcut chestiile astea, să gândești așa...că ești tu mai sus de o femeie doar pentru că ești bărbat.” | |
| | | Elena Membru Nou
| Subject: Re: Sweet love [Ideea cu piraţii] Tue Mar 03, 2020 11:04 pm | |
| Rosa tăcu o vreme ceva mai îndelungată. Se gândi parcă la ceva anume, apoi clătină din cap ca şi când ar fi vrut să-şi alunge un gând sau altceva, apoi spuse: "Să ştii că e curios că sunt atât de vorbăreaţă cu tine, dar se pare că ai ceva lipici care mă atrage la a vorbi." chicoti ea. "Cel puţin cu tine nu am să port conversaţii de genul: "Şi v-aţi însănătoşit, domnia voastră?" sau "Şi sora dumneavoastră ce părere are în chestiunea x?" şi alte conversaţii politicoase sau atât de plictisitoare, că făceam eforturi să nu mă revolt cumva, căci încălcam eticheta pensionului." adăugă ea.
| |
| Subject: Re: Sweet love [Ideea cu piraţii] Thu Mar 05, 2020 2:21 pm | |
| În vreme ce ea tăcu, făcu și el același lucru. Niciodată nu fusese genul de om care să umple orice moment de tăcere. Jack nu era neapărat un guraliv, era mai degrabă în stilul de a știi exact când e momentul să vorbească și când să păstreze liniștea. Chicotii ușor auzindu-i doleanțele și o prinse finuț de mână. ”Eu încerc să fiu totuși politicos cu tine, nu mi-aș permite să te iau vreodată la 3 cum până la urmă ești o domniță educată și stilată, spre deosebire de alte femei mai bățoase care au fost pe corăbiile mele în echipaj. Dar chiar și așa nu te voi pistona vreodată cu întrebări penibile și agasante.” | |
| | | Elena Membru Nou
| Subject: Re: Sweet love [Ideea cu piraţii] Thu Mar 05, 2020 10:36 pm | |
| "Se vede asta după chipul tău." îi răspunse ea. "La cât de multe conversaţii am asistat, am început să învăţ feţele oamenilor." adăugă ea. "Mi-e teamă că te-ai ales cu o persoană la extremele opuse: ori sunt prea guralivă de nu-mi tace gura uneori, ori sunt tăcută de nu poţi smulge de la mine nici măcar o vorbă cu cleştele." | |
| Subject: Re: Sweet love [Ideea cu piraţii] Fri Mar 06, 2020 10:32 pm | |
| ”Eu cumva sunt liniar ca să fiu sincer. Acuma nu știu dacă este un lucru pozitiv ori ba, probabil că pot deveni plictisitor, dar depinde de companie” inspiră adânc aer în piept ,spre final respirația transformându-se într-un oft fad. Deja se luminase de zi, se pare că pierduseră toată noaptea cu mâncatul și cu statul la povești și timpul zburase. ”Ar trebui să mă întorc la echipajul meu, probabil deja mă așteaptă. Crezi că te descuric singură până diseară?” | |
| | | Elena Membru Nou
| Subject: Re: Sweet love [Ideea cu piraţii] Sat Mar 07, 2020 4:59 pm | |
| "Fii liniştit!" îi răspunse ea. "Îmi voi ocupa timpul cu diverse după ce dorm câteva ore." adăugă ea. "Apropo… nu că aş avea pretenţii… dar dacă vreo pradă are unelte pentru şlefuire de pietre preţioase sau făcut bijuterii, poţi să mi-o aduci mie?" întrebă ea. | |
| Subject: Re: Sweet love [Ideea cu piraţii] Sat Mar 07, 2020 5:03 pm | |
| Deja se ridicase în picioare, fiind gata de plecare acum că știa că oricum probabil echipajul zăcea de ceva vreme cu ancora pusă. Zâmbi slab și aprobă ușor din cap. Era obosit că nu dormise, dar cu siguranță avea să își ia și el o oră două de somn măcar, în cabina corabiei sale. ”Dacă avem noroc să dăm peste așa ceva, fii fără grijă, îți voi aduce” o asigură și se aplecă asupra ei, oferindu-i un sărut protectiv pe frunte, după care o luă în pas rapid spre ieșire. Nici el nu știa de ce are acest sentiment de a o proteja, când se cunoșteau doar de o zi și un pic. | |
| | | Elena Membru Nou
| Subject: Re: Sweet love [Ideea cu piraţii] Sat Mar 07, 2020 10:38 pm | |
| Ea se uită cam lung după el şi după ce nu-l mai văzu în faţa ochilor săi, se pălmui uşor peste obraji, spunându-şi: "Revino-ţi, Rosa!" Se întoarse la ale sale treburi. Începu să se uite prin interiorul casei lui, încercând să memoreze lucruri şi poziţia lor. Trebuia să se acomodeze cu interiorul casei, ştiind că va sta mult acolo. Găsi un locuşor din casă, unde putu să se întindă şi adormi buştean, aşa îmbrăcată cum era. După câteva ore de somn, se trezi şi ieşi afară din casă. Merse în peştera prin care trecuse cu el când o adusese pe insulă şi căută nişte haine pe care să le poată ajusta după formele ei. Găsi ceea ce cauta şi se întoarse în casă, făcându-şi de lucru cu acele haine. Când le termină, se îmbrăcă şi arăta băieţeşte în ele, dar nu-i venea să creadă cât de comode erau. Odată terminate hainele, se apucă să vadă ce mai era prin bucătărie ca să facă o masă pe cinste pentru Jack.
| |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Sweet love [Ideea cu piraţii] | |
| |
| | | | Sweet love [Ideea cu piraţii] | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |